John Legend atac dur asupra Președintelui Donald Trump


Cântăreţul John Legend a confirmat joi că a devenit tată pentru a doua oară, prin intermediul unei serii de mesaje publicate pe Twitter, în care artistul american l-a criticat pe Donald Trump. Preşedintele Donald Trump a înfuriat societatea civilă americană după ce s-a referit într-un discurs public la infractorii periculoşi care încearcă să treacă fraudulos frontiera pentru a ajunge în Statele Unite folosind cuvântul "animale". 


Ulterior, liderul de la Casa Albă a spus că acel termen îi viza pe membrii foarte violenţi ai unei bande transnaţionale, MS-13.

Miercuri, Chrissy Teigen a dezvăluit pe Twitter că a născut un băieţel, iar soţul ei a confirmat informaţia în ziua următoare.

În aceeaşi serie de mesaje, publicate pe Twitter din spitalul în care soţia lui tocmai născuse, artistul american l-a criticat pe Donald Trump.

"Chiar şi oamenii care comit fapte atroce fac parte din aceeaşi specie cu noi, nu sunt 'animale'. Acum sunt în spital, alături de fiul nostru nou-născut", a scris muzicianul în acele mesaje online.

"Oricare dintre aceşti bebeluşi de aici ar putea ajunge să comită crime îngrozitoare în viitor. E uşor ca după ce ei vor fi făcut asta noi să ne distanţăm de umanitatea lor. Însă e mult mai onest şi mai dificil să înţelegi că infractorii au fost cu toţii bebeluşi cândva şi să te gândeşti la lucrurile din societate, din viaţa lor familială care i-au transformat din bebeluşi în membrii unei bande violente. Şi să te gândeşti la acţiunile colective pe care trebuie să le întreprindem pentru a limita aceste condiţionări", a mai scris muzicianul.

 

"Şi ar trebui, în special, se ne punem întrebări în legătură cu rolul pe care politica americană l-a avut în a ajuta MS-13 să devină organizaţia care este astăzi", a adăugat John Legend în încheierea acelor mesaje de pe Twitter.

John Legend, în vârstă de 39 de ani, şi Chrissy Teigen, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în 2013. Cuplul are şi o fiică, Luna, născută în aprilie 2016. 


Sursă AGERPRES

related posts

Modifică setările cookies