Jojo, mai sexy ca niciodata intr-un costum de baie Baywatch. Vezi imaginea care ar face-o invidioasa pana si pe Pamela Anderson


Micuta, blonda, cu un zambet seducator. Asa se prezinta Jojo in viata de zi cu zi. Dar si mai frumos a fost surprinsa de aparatele foto.


Obisnuita sa-si tina la curent prietenii de pe Facebook cu ultimele ei proiecte si idei, blonda Serviciului Roman de Comedie a incantat privirile admiratorilor cu o super fotografie postata pe intenet.

Aceasta o infatisa pe Jojo in lumina splendida a unui apus de soare, imbracata intr-un costum de baie rosu intreg, dar decupat in spate, care-i contura frumos formele de invidiat.

Actrita pare a fi protagonista unui pictorial, caci a mai postat si o alta fotografie, de data aceasta una alb-negru, in care parea desprinsa dintr-o poveste cu printese sexy si locuri de vis. Blonda apare intr-o ipostaza extrem de seducatoare, intr-o tinuta all-black, in care se evidentia un sutien proeminent si o fusta neagra transparenta care-i acoperea picioarele bine lucrate la sala.

Jojo este o artista complexa care starneste rasetele in randul tuturor celor ce ii urmaresc reprezentatiile in cadrul show-lui de televiziune “Serviciul Roman de Comedie”, trecand usor de la o stare de agonie la una de fericire, de la o voce calda la reactii tumultoase, de la o babuta agresiva la o zeita a frumusetii. 

related posts

Modifică setările cookies