"Jon Snow", impecabil pe covorul rosu alaturi de iubita sa. Cat de sexy a aparut Rose Leslie


Negrul il prinde bine pe Kit Harington nu numai in Rondul de noapte, ci si pe covorul rosu. Actorul din Game of Thrones a aratat impecabil la cea mai recenta aparitie in public, cu ocazia Olivier Awards.


Daca "Jon Snow" a fost la patru ace, partenera sa Rose Leslie, care a jucat rolul lui "Ygritte" in Game of Thrones, a purtat o rochie rosie transparenta Christian Dior, pe sub care i se putea distinge... boxerii. Ciudata alegere vestimentara :) Insa cei doi indragostiti arata bine impreuna, ceea ce este cel mai important!

Kit Harington si Rose Leslie formeaza impreuna un cuplu din 2011, desi au avut perioade in care au fost si despartiti. Interpretul lui Jon Snow a recunoscut intr-un interviu ca s-a indragostit de partenerea sa pe platourile de filmarte ale Game of Thrones.

 Al saptelea sezon al serialului a avut premiera pe 16 iulie si va include sapte episoade, iar cel de-al optulea ar urma sa aiba premiera in anul 2018.

David Benioff si Dan Weiss, producatorii serialului ”Urzeala tronurilor”, au confirmat faptul ca cel de-al optulea si ultimul sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va contine doar sase episoade, umând sa fie si cel mai scurt sezon al serialului.

FULLSCREEN
"Jon Snow", impecabil pe covorul rosu alaturi de iubita sa. Cat de sexy a aparut Rose Leslie
  • /

related posts