Jonah Hill, de nerecunoscut. A slabit in mod impresionant si nu mai seamana deloc cu actorul care cantarea 136 kg


S-a transformat radical: de la 136 de kg a ajuns sa fie de nerecunoscut. Actorul din "Lupul de pe Wall Street" si "21 Jump Street" a decis sa se ocupe de sanatate si sa piarda din greutate, iar rezultatele sunt greu de ignorat.


Nu cu mult timp in urma Jonah Hill maturisea ca a renuntat la diete din cauza unor  noi roluri care ii cereau sa fie "grasutul simpatic" din filmele anterioare, fapt ce la facut sa isi puna sanatatea pe locul 2, dupa cariera. 

Dupa ce a sclabit 40 de kilograme si declara: "Iubesc sa fac filme amuzante, dar vreau sa ma maturizez in privinta modului in care ma ingrijesc, cu riscul de a pierde contracte", Jonah a mers chiar mai departe, iar acum pare sa fi slabit mult mai mult de atat.

Actorul de 33 de ani a fost fotografiat intr-o forma de zile mari, probabil in cea mai slaba forma a sa , din punct de vedere fizic. In declaratiile pe care le-a dat celor de la ABC News, Jonah povestea ca desi i-ar palcea sa spuna ca a facut ceva iesit din comun pentru a slabi, nu este deloc asa: "Am fost la nutritionist si el mi-a spus ce sa mananc pentru a-mi schimba obiceiurile.Este atat de enervant, pentru ca daca nu beau bere, devin foarte slab. Apoi beau bere si devin ceva mai mare."

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies