Jude Law s-a saturat sa fie adorat de femei


Starul din ultima productie „Sherlock Holmes”, Jude Law, nu mai vrea sa fie idolul femeilor. Actorul britanic spune ca nu-si mai doreste roluri de seducator si se simte usurat ca a intrat intr-un con de umbra din punctul acesta de vedere.
 


Intr-un fel, ma bucur ca au aparut altii in prim plan. E momentul de glorie al tinerilor ca Robert Pattinson”, spune Jude Law, care il vede pe starul din Twillingt ca pe noul idol al femeilor.
 
Jude Law vrea sa fie luat in serios si nu mai doreste sa apara in filme siropoase, gen “Alfie”.
Scopul meu este ca sa fiu recunoscut ca un actor bun, dar oamenii ma judeca dupa aspectul fizic si ma percep doar ca pe un “baiat frumusel”.
 
Jude Law are ganduri serioase si in plan familial: vrea sa se mute din nou impreuna cu iubita sa, actrita Sienna Miller.
Sienna pare dispusa sa ii acorde lui Jude Law a doua sansa, dupa scandalul si despartirea din 2006, cand Law a inselat-o cu bona copiilor sai.
 
Jude Law are 3 copii dintr-o relatie anterioara, cu actrita Sadie Frost, care i-a fost si sotie. Cat timp a fost despartit de Sienna, Jude a devenit tata pentru a patra oara dupa o scurta relatie cu fotomodelul Samantha Burke.
Daca Sienna este pregatita sa treaca peste vechile probleme si sa o ia de la inceput cu Jude, familia ei are mari dubii.
 
Jude a jurat ca nu o va mai insela niciodata, iar ea si-a rugat familia sa aiba incredere in el. Cu toate astea, parintii Siennei si-au pierdut increderea in Jude si se tem sa nu o dezamageasca pe fiica lor inca o data”, spun apropiati ai cuplului.
FULLSCREEN
Jude Law s-a saturat sa fie adorat de femei
  • /

related posts