Julie, fiica Danei Savuica, aparitie foarte sexy, intr-o bluza transparenta, la un eveniment monden. Ce parere ai despre look-ul ei?


Dana Savuica si fiica ei, Julie, au fost prezente saptamana aceasta la petrecerea aniversara “Harper’s Bazaar” Romania. Atat mama, cat si fiica au respectat dress code-ul serii, “brilliant black or white”.


Daca Dana a ales sa poarte o camasa alba, cu o pereche de pantaloni negri si o vesta supradimensionata si pufoasa, Julie, fiica ei in varsta de 18 ani, a facut o alegere vestimentara mult mai indrazneata.

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica

Adolescenta a purtat o bluza din dantela transparenta, neagra, sub care i se vedea sutienul, o fusta scurta neagra si o pereche de skinny jeans negri. Ca accesorii, Julie a ales un clutch auriu si o pereche de sandale negre, cu barete.

Se pare ca Julie a mostenit pasiunea mamei ei pentru moda deoarece se pregateste de lansarea propriei linii de haine şi accesorii, numita Juliette.

"Când mă duceam la şcoală, inevitabil unul dintre subiectele discutate între fete era moda. La Jean Monnet se pune mare preţ pe imagine şi de fiecare dată asistam la o adevărată paradă a modei pe coridoarele şcolii. Chiar şi când s-au introdus uniformele, directoarele şcolii ne-au consultat la design.

Acum sunt studentă şi pot spune că subiectul modă mă urmăreşte peste tot. Bobocii se pregătesc de baluri, vin sărbătorile şi toată lumea vrea să arate cool. Plus, vreau să fiu independentă financiar, să fac ceva ca să am bani de buzunar pentru că am cheltuieli şi sunt conştientă că trebuie să particip şi eu la acoperirea lor. Imi doresc să găsesc un job dar până atunci încerc să urmez ideea mamei mele şi anume de a lansa o linie de haine pentru adolescente.

Imi place moda, îmi place să fac shopping şi ştiu ce îşi doreşte generatia mea. "Juliette" este un brand ce va ţinti ca target tinerele care îşi doresc să poarte haine smart dar la preţuri atractive. Vor fi haine de zi cât şi de ocazie", a declarat Julie pentru publicatia PRO TV Magazin.

 

FULLSCREEN
Julie, fiica Danei Savuica, aparitie foarte sexy, intr-o bluza transparenta, la un eveniment monden. Ce parere ai despre look-ul ei?
  • /

related posts