Julie Mayaya, finalista de la Vocea Romaniei, ar fi putut ajunge campioana la tenis. Ce a impiedicat-o


Julie Mayaya, finalista din echipa Brenciu la Vocea Romaniei, a practicat multi ani tenis de camp, insa o accidentare i-a pus capat visului de a face o cariera sportiva.

Tag-uri: #Julie Mayaya

"Am facut tenis de camp si imi place foarte mult sa joc. N-am mai facut-o de foarte multi ani, sunt convinsa ca daca iau acum racheta in mana nu stiu cate mingi as nimeri. La unul din antrenamentele de tenis am reusit sa calc pe o minge si sa-mi scrantesc piciorulsi n-am maiputut juca foarte multe luni, drept pentru care m-am lasat de tot", a marturisit Julie pentru stirile PRO TV din SPORT.

Julie nu regreta ca nu a ajuns o campioana la tenis si se bucura ca este in finala de la Vocea Romaniei. "Nu stiu cat de mult as fi putut sa excelez in tenis, dar cu muzica uite ca am ajuns in finala la Vocea Romaniei. Se spune ca nimic nu esteintamplator. Probabil asa trebuia sa fie!", a mai psus Julie.

 

Inna, Antonia, Pacha Man si Andi Moisescu sunt vedetele care vor canta alaturi de concurentii de la “Vocea Romaniei” miercuri, a doua zi de Craciun, cand va avea loc marea finala a show-ului de la ProTV.

Dupa ce a facut parte din publicul de la “Vocea Romaniei”, curioasa sa vada care este atmosfera in platou, Inna ajunge acum direct pe scena!Artista a pregatit un super duet alaturi de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretand piesa “Eternal flame”, a celor de la Bengals.

Smiley scoate si el artileria grea si o aduce pe scena de la “Vocea Romaniei” pe Antonia, care este gata sa faca show alaturi de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, Mariah Carey and Luther Vandross - Endless love, va fi cu siguranta unul dintre cele mai emotionante momente ale serii.

Marius Moga e gata sa arate publicului tot ce poate Vizi Imre sis a-l convinga ca are tot ce-I trebuie pentru a castiga marele titlu. Asadar, in marea finala. Vizi Imre canta alaturi de Pacha Man, piesa “Acelasi sange”. 

Una dintre cele mai mari surprize, vine din partea echipei Horia Brenciu si asta pentru ca Julie Mayaya va canta alaturi de Andi Moisescu, un colaj de piese romanesti, una si una! “Cariera mea muzicala a inceput alaturi de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc intr-un club, si a continuat anul asta la Sala Palatului in spectacolul “My way”. Asadar, am cantat in clun, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct in finala de la “Vocea Romaniei”, cred ca e momentul sa pregatesc un turneu de retragere. Lasand gluma deoparte, ma bucur foarte mult sa sustin o voce atat de buna. Am pregatit chiar si un tricou pentru finala!:)”, a declarant Andi

related posts