Julie Mayaya isi arata noua silueta pe scena teatrului. Unde o pot admira fanii


Castigatoare a show-ului Vocea Romaniei, Julie Mayaya demonstreaza ca este una dintre cele mai talentate cantarete din showbizul romanesc intr-o piesa de teatru tip musical. Fanii ii pot admira atat vocea cat si noua silueta in spectacolul "Stii ce-am facut in America?".


Sapte personaje, sapte destine, o poveste de dragoste infiripata intr-un bar dintr-un satuc spaniol intr-un regal de muzica, teatru si dans. Spectacolul Stii ce-am facut in America? urca pe scena ARCUB, vineri, 8 mai, incepand cu ora 19:00. Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Adrian Radulescu, Gabriel Nedea si Andreea Tanasuica isi dau o noua intalnire cu publicul bucurestean la Sala ARCUB din strada Batiste 14. 

Amintind de Broadway-ul american, dar si de spectacolul muzical european, trecand de la coregrafia specifica dansului de cabaret la cea de jazz si de la step la dansul contemporan, spectacolul muzical "Stii ce-am facut in America?" se construieste pe un fir narativ sustinut de versurile melodiilor si de replicile actorilor. Muzicienii joaca teatru, actorii si dansatorii profesionisti canta live si toti laolalta, fara deosebire, danseaza intr-un spectacol fermecator si romantic recomandat tuturor celor care iubesc muzica si artele frumoase.

"Stii ce-am facut in America?" este o productie semnata de Roxana Priceputu, in regia binecunoscutei Malina Andrei si reprezinta un spectacol muzical inedit in care piese celebre din repertoriul international sunt readuse pe scena de actori, cantareti si dansatori tineri, frumosi, talentati si carismatici. Daca Malina Andrei are o experienta vasta in proiecte de dans si teatru, Roxana Priceputu, in schimb, este un om de televiziune care a pastrat dragostea pentru teatru din experienta de copil de culise a Teatrului Dramatic “Maria Filotti”din Braila.

Protagonistele spectacolului, Julie Mayaya si Anda Dimitriu, cunoscute publicului din show-ul de televiziune “Vocea Romaniei” in ipostazele de castigatoare, respectiv finalista, interpreteaza piese foarte complexe (in original de Aretha Franklin, Amy Winehouse sau Alicia Keys) in timp ce au de sustinut rolurile principale ale piesei, mai ales ca se afla la prima experienta de acest gen.

Pe langa vocea ei speciala care a impresionat o tara intreaga, prin acest proiect Julie Mayaya dovedeste un deosebit talent actoricesc. “Am avut mari emotii la inceput, cand am aflat ca pe langa faptul ca trebuie sa cant, aveam de interpetat un rol, si asta in timp ce… dansam!”, spune Julie. Pe de alta parte, Anda Dimitriu interpreteaza un personaj negativ pe care l-ar fi detestat din rasputeri in viata reala.

“Pe Roxie o definesc cel mai bine nestatornicia, superficialitatea, nonsalanta. La inceput nu ma regaseam deloc. Mi-a luat ceva timp sa inteleg ca, de fapt, Roxie este doar o alta latura de a mea, care insa “doarme” marturiseste Anda.

FULLSCREEN
Julie Mayaya isi arata noua silueta pe scena teatrului. Unde o pot admira fanii
  • /

related posts