Julie Mayaya, "Proud Mary" sau "Lady Marmalade"? Ce melodie ar trebui sa cante "congoveanca" de la Vocea Romaniei in finala?


"Dragii mei.... Multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, multumesc! Ati reusit sa ma aduceti pana in finala. Eu inca sunt in stare de soc. Inca nu sunt constienta de tot ceea ce mi se intampla”, le-a scris Julie fanilor ei imediat dupa ce a aflat ca va reprezenta echipa lui Horia Brenciu pe data de 26 decembrie.


"Cred ca abia peste cativa ani voi intelege. Cand am sa ma uit la pozele pe care le-am facut in perioada asta extraordinara din viata mea si imi voi aminti cu multa placere de toate emotiile, de toate bucuriile, tristetile si persoanele deosebite cu care am avut onoarea sa interactionez, de toate mesajele voastre de incurajare, de toate gandurile voastre bune, de toate momentele tensionate, de bucuria pe care am simt atunci cand s-au intors cele 4 scaune, de sentimentele de speranta si increderea pe care le-am simtit atunci cand l-am ales ca si antrenor pe Horia Brenciu, de emotia si motivatia pe care le-am simtit atunci cand Pavel Bartos a anuntat ca sunt preferata publicului, si lista ar putea continua cu mult prea multe ca sa incapa intr-o postare pe Facebook", a scris Julie intr-un mesaj publicat special pentru cei care au votat-o.

Cum le va multumi ea tuturor fanilor pentru sprijinul pe care i l-au oferit pana in prezent? In mod sigur pentru ei cel mai frumso dar ar fi titlul de "Vocea Romaniei", insa acesta nu poate fi obtinut decat cu ajutorul unei melodii atent alese.

Ce cantec credeti ca ar ajuta-o pe Julie sa termine concursul pe primul loc? "Proud Mary", "Lady Marmalade" sau "The greatest love of all"? Spuneti-ne preferata voastra in sectiunea de comentarii.

related posts