Justin Bieber, batut mar in mijlocul unei emisiuni. Autorul este un celebru actor de la Hollywood VIDEO


Justin Bieber si-a gasit nasul in pielea unui actor, pe care nimeni nu l-ar fi crezut in stare de asa un comportament. De la rolurile haioase cu care si-a incantat fanii, actorul a ajuns sa bata un adolescent.


Dupa ce a aparut pe pagina principala a tuturor tabloidelor din lume, Justin Bieber a vrut sa faca lumina in ceea ce priveste viata lui si a acceptat invitatia in emisiunea moderata de celebrul Zack Galifianakis. Acesta este cunoscut publicului datorita aparitiei sale in comedia “ Marea mahmureala”, unde a interpretat rolul lui Alan, un tanar cu un comportament ciudat, ce parea ca are nevoie de ajutor din partea cadrelor medicale.

Discutia intre cei doi a inceput cu cea mai inocenta si mai nesemnificativa intrebare din tot interviul, avand in vedere ca Zack l-a intrebat pe Justin ce jucarie a primit la ultimul Happy Meal pe care l-a comandat la McDonalds. Pe masura ce s-a continuat cu intrebarile, interviul a devenit tot mai tensionat, caci moderatorul a luat in ras fiecare raspuns al artistului.

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO

Atitudinea lui Zack de pe parcursul emisiunii a tradat adevarata parere pe care acesta o avea vis-à-vis de celebrul cantaret, iar in final a marturisit faptul ca nu ii place sub nicio forma atitudinea invitatului lui si nervos nevoie mare, atat pe succesul cantaretului, cat si pe viata personala dezorganizata, moderatorul s-a ridicat de pe scaun, si-a scos cureaua si a inceput sa-l bata cu sete pe Justin.

Pacat insa ca totul a fost doar o gluma, asa cum se intampla de obicei in emisiunile amuzante ale celebrului actor, iar cantaretul a plecat acasa teafar si nevatamat.

Ce parere ai de atitudinea lui Zack din timpul interviului? Ti-a placut jocul de cuvinte dintre cei doi sau crezi ca au exagerat?related posts