Justin Bieber, gest scandalos fata de o dansatoare la bara. Ce i-a facut artistul in vazul tuturor apropiatilor


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Justin Bieber este implicat in multiple scandaluri la ora actuala. Colac peste pupaza, artistul se incapataneaza sa nu isi schimbe atitudinea si a fost surpins facand un gest scandalos fata de o dansatoare la bara.


Dupa arestul de saptamanile trecute si retinerea in avionul in care ar fi mirosit a fum de marijuana din cauza lui, Justin Bieber a hotarat sa uite de necazuri si a apelat la serviciile unei dansatoare de striptease. 

Cantaretul nu a putut insa sa-si tina nici mainile si nici alte parti ale corpului pentru el si a fost dat de gol de un tabloid de peste ocean in legatura cu atitudinea obscena de care a dat dovada in intimitatea studioului lui de inregistrari.

Idolul tuturor adolescentelor, impreuna cu un amic, a atins cu limba bustul topless al uneia dintre dansatoare. Total lipsit de intelepciune, acesta s-a lasat fotografiat in ipostaza scandaloasa, iar acum imaginea face inconjurul internetului. VEZI AICI POZA. 

Aceasta nu este prima data insa cand Beiber se comporta scandalos fata de dansatoarele acestui gen. In comentariile unei angajate a unui local din Las Vegas pe care Justin l-a frecventat in octombire, tanara spunea ca a dansat pentru multe celebritati, dar ca Justin a fost chiar unic.

"Mi-a atins fundul, aproape ca am lesinat!", scria ea la vremea respectiva.

Tu cum comentezi atitudinea starului? Crezi ca ar trebui sa intre la dezintoxicare, crezi ca are probleme?

related posts

Modifică setările cookies