Justin Bieber, la plaja alaturi de un fotomodel. Cum a fost suprins de paparazzi idolul adolescentelor


Acum cateva zile aparea intr-o sala de judecata, fiind acuzat pentru conducerea unei masini fara permis si sub efectul drogurilor. Se pare insa ca Justin a depasit respectivul moment si se tine iar de petreceri si distractie.


Luni, idolul adolescentelor a fost suprins de paparazzi pe o plaja din Panama, unde se pare ca a plecat intr-o mini-vacanta cu un grup de prieteni.

Problematicul star pare ca a imbinat placerea cu munca, pentru ca a parut ca filmeaza un videoclip pe plaja exotica. Justin a fost filmat de unul dintre insotitorii sai, in timp ce canta si gesticula plin de patos.

Desi grupul care l-a insotit pe starul pop a fost majoritar masculin, a existat si o fata, in persoana modelului Chantel Jeffries, aceeasi tanara care era impreuna cu Justin in masina in momentul arestului sau.

Imbracata intr-un bikini cu imprimeu aztec, peste care a purtat o vesta din denim, frumoasa adolescenta parea ca se simte in largul ei in grupul de amici ai lui Justin. Chantel si a asistat zambind de pe margine la filmarea videoclipului, fiind tot timpul cu ochii pe nabadiosul superstar.

Desi i s-a suspendat permisul auto, Justin a inlocuit masina cu un ATV, cu care a facut mai multe ture in viteza pe plaja, spre deliciul unor fane care l-au urmarit extaziate. Ramane de vazut daca filmarea din Panama face parte dintr-un nou videoclip al starului sau este un mesaj special pentru fanii sai, in lumina ultimelor incidente.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies