Justin Bieber nu era singur cand a fost arestat. Cine e tanara care ii tinea de urat in masina de 1 milion de dolari


In urma cu o zi Justin Bieber a fost arestat de politia din Miami pentru conducere sub influenta alcoolului, consum de droguri si anti-depresive. In momentul in care a fost oprit de oamenii legii, artistul era in compania unei tinere.


Dupa conflictul pe care Justin Bieber l-a avut cu unul dintre vecini si care a necesitat interventia organelor de politie, care l-au taxat pe artist din cauza actelor lui de vandalism, cantaretul a fost arestat in urma cu o zi pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice, a consumului de droguri si anti-depresive.

In momentul in care politia l-a tras pe dreapta, acestia au observat ca artistul nu era singur in masina, ci in compania unei tinere aspirante la celebritate, conform celor spuse de catre apropiatii acesteia.

Tanara Chantel Jeffries, cunoscuta pentru relatiile pe care le-a avut in trecut cu barbati bogati, care i-au asigurat o viata de invidiat, si-a indreptat acum atentia catre Justin si dupa o noapte petrecuta intr-un club din Miami, acestia au hotarat ca a venit momentul sa se relaxeze intr-o plimbare cu masina lui de un milion de dolari.

Din pacate pentru amandoi, bucuria nu a durat decat cateva minute, caci politia s-a pus pe urmele lor si seara lor s-a incheiat repede cu arestarea lui Justin, motiv pentru care apropiatii artistului se gandesc serios sa-l interneze la o clinica de dezintoxicare.


Citeste si

 
FULLSCREEN
Justin Bieber nu era singur cand a fost arestat. Cine e tanara care ii tinea de urat in masina de 1 milioan de dolari
  • /

related posts