Justin Bieber nu se mai ascunde! Toti au vazut sarutul lui pasional cu o blonda sexy. Cum arata cea care l-a cucerit


Noul an a adus cu el noi cupluri in peisajul monden. Dupa impacarea lui Kendall Jenner cu Harry Styles si a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, Justin Bieber a confirmat si el fanilor ca traieste cel putin o aventura cu o domnisoara sexy.


Au mai fost surprinsi impreuna pana acum, insa niciunul nu a confirmat o posibila relatie. Justin Bieber si Hailey Baldwin au decis insa sa nu se mai ascunda si s-au lasat pozati in ipostaze intime.

Mai exact, un sarut pasional al celor doi a fost imortalizat si publicat pe Instagram, de unde presa l-a preluat si l-a distribuit in toate publicatiile mondene.

Justin si Hailey si-au petrecut sfarsitul de an in insorita insula St. Barts, preferata vedetelor de la Hollywood cand vine vorba de escapade si vacante. Apoi, s-au retras in sanul familiilor lor si au "documentat" aceasta perioada de respiro cu ajutorul conturilor de Instagram.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Astfel, fanii au putut observa ca relatia lor ar fi cat de cat serioasa, avand in vedere ca Justin nu doar a publicat sarutul pasional cu Hailey, ci a si marturisit ca a cunoscut-o pe bunica tinerei.

 

Love you gramma Kate

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

In varsta de 18 ani, Hailey Baldwin, fiica actorului Steven Baldwin, capata din ce in ce mai multa popularitate. Faptul ca tatal ei a fost un actor cunoscut i-a facut intrarea in showbiz, iar acum fizicul impresionant o ajuta din ce in ce mai mult in cariera.

Hailey este model si face parte din cercul de prieteni ai lui Kendall Jenner. Blonda cu trup perfect si-a dorit pana nu demult sa devina dansatoare profesionista, insa vazand ca nu se poate lauda decat cu o aparitie in videoclipul unei trupe din Statele Unite, s-a reorientat catre o cariera in moda.

Daca au sau nu sanse sa ramana impreunaea si Justin, ramane insa sa ne spui tu. A uitat-o oare Bieber pe Selena Gomez sau doar incearca sa si-o scoata din minte cu ajutorul altor domnisoare? Scrie-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies