Justin Bieber si Selena Gomez, din nou impreuna? Cum au fost filmati. Materialul circula pe tot internetul


Au avut o relatie tumultuoasa si controversata, despre care presa mondena a scris luni la rand. Desi in ultima vreme s-a crezut ca nu mai formeaza un cuplu, un video care circula acum pe tot internetul contrazice zvonurile.


In urma cu putin timp, a aparut pe internet un filmulet in care Selena Gomez si Justin Bieber glumesc, canta si petrec impreuna timp de calitate la un grup de studiu biblic de tineret. 

Asa cum a promis, idolul tuturor adolescentelor, Justin Bieber, incearca sa renunte la apucaturile de baiat rau si sa isi pun aordine in viata. La recomandarea Selenei, el si-a indreptat atentia catre biserica si a inceput sa mearga inca de acum cateva luni la orele organizate de un pastor controversat din Cetatea Filmului.

Alaturi de alte persoane de varsta lor, Justin si Selena inceraca sa traiasca asemenea unor tineri obsinuita, neafectati de faima. Ei sunt surprinsi in materialul Snapchat facand rap si distrandu-se.

Desi nu este vorba de o impacare explicita, fanii celor doi au fost foarte incantati sa ii vada din nou impreuna si inca mai spera sa ii revada in calitate de cuplu. Voi ce parere aveti? Mai exista sanse pentru Selena si Justin?

related posts

Modifică setările cookies