Justin Bieber, umilit: "Trage-ti pantalonii pe tine si nu mai fuma, fetita ce esti!" Cine l-a facut de ras pe star


In sfarsit il pune cineva la punct pe Justin Bieber! Un mare star vrea sa-l invete sa nu faca aceleasi greseli ca el. Dupa ce in ultimul timp, Bieber a avut cateva probleme destul de grave de comportament atat cu politia cat si cu oamenii din jurul sau, cineva vrea sa-i dea un sfat parintesc si sa-l mai tempereze.


Starul din "The 2 Guns", Mark Wahlberg, a avut si el probleme in adolescenta si cariera sa a avut de suferit atunci cand a ajuns in inchisoare. Cand il vede pe Bieber, parca se vede pe el la aceeasi varsta, asa ca il roaga sa incerce sa se cuminteasca si sa o faca mandra pe mama sa de el, cea care ii ia apararea de fiecare data si care il iubeste nespus.

Desi problemele lui Bieber nu sunt la fel de grave ca cele pe care le avea actorul la aceeasi varsta, adica dependenta de droguri si probleme serioase cu politia, Mark vrea sa incerce sa-i deschida ochii starului si sa-l faca sa inteleaga ca viata si cariera sa sunt in pericol daca va continua cu acest comportament.

Cei doi s-ar putea chiar sa lucreze in curand impreuna intr-un film despre bascheet, asa ca Bieber chiar daca nu-l va lua in serios acum, atunci s-ar putea sa fie nevoit sa-l asculte.

Nu este prima data cand rapperul, actorul si producatorul Mark Wahlberg il cearta pe Bieber. Prima data a facut-o in 2010 cand tanarul era la inceputul carierei sale si nu l-a mai sunat inapoi pe actor ca sa vorbeasc cu fetita acestuia in varsta de numai 7 ani, care era printre cei mai infocati fani ai artistului.

Voi ce parere aveti despre comportamentul lui Biber? Ar trebui sa tine cont de aceste sfaturi sau va place de el si asa?

related posts

Modifică setările cookies