Kanye West nu mai arată așa! S-a inspirat de la Kim și și-a schimbat look-ul


Am putea spune că ne-am obsinuit cu schimbările periodice de look ale lui Kim Kardashian, dar se pare că și soțul ei începe să îi urmeze exemplul. Artistul pare să își schimbe culoare părului în fiecare luna.


Femeile din familia Kardashian adoră perucile, extensiile de par și schimbările de look, dar dorința lor de a fi mereu diferite se pare că a fost transmisă și lui Kanye West. Artistul a fost văzut în luna februarie cu părul blond, iar în luna martie a optat pentru o culoare mult mai îndrăzneață. În cea mai recentă fotografie postată de contul lui de Facebook, Kanye apare cu părul… portocaliu! Se pare că și el își dorește să fie un trendsetter în materie de coafuri, așa cum este și soția lui. Dacă soția lui este un adevărat trendsetter în materie de beauty, de ce să nu fie și el!


 

Kanye wearing a black sweater from Season 5. #yeezy #teyanataylor #goodmusic

A post shared by Kanye West (@yeezyscloset) onRecent, artistul a fost implicat într-un scandal și riscă să își piardă dreptul de a produce haine sub brandul “Yeezy”. El a înregistrat acest nume încă din 2013 pentru producția de încălțăminte. Între timp, o companie chineză a profitat de neatenția rapperului și a înregistrat același brand pentru producția de haine. Prin urmare, deși între timp a început să lanseze și haine, Kanye trebuie să dea în judecată firma chineză pentru a pune etichete cu Yeezy.


 

No worries, Kanye up next. #2020 #rafsimonsjacket #seanpabloparadisehoodie

A post shared by Kanye West (@yeezyscloset) on


 

US

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Aceeași problema a avut-o și Kylie Jenner atunci când și-a lansat rujurile Kylie. Ea a fost mai norocoasă pentru că a trebuit să negocieze totul cu o altă vedetă: Kylie Minogue. Din fericire, cele două au ajuns rapid la o înțelegere, fără să ajungă prin tribunale.

FULLSCREEN
Kanye West nu mai arată așa! S-a inspirat de la Kim și și-a schimbat look-ul
  • /


related posts