Kara del Toro, aparitie de senzatie. Rochia ei a starnit admiratia fiecarui barbat care a vazut-o


A fost numita ,,regian covorului rosu", in repetate randuri, iar meritul il are faptul ca modelul stie sa isi aleaga tinutele perfecte pentru corpul ei. 


Dupa aparitia intr-o reclama a brand-ului american TedMex, Kara Del Toro s-a transformat intr-un personaj interesant pentru presa tabloida, mai ales ca frumoasa blonda nu se sfieste sa-si arate atuurile fizice chiar si atunci cand nu se afla la vreun eveniment sau cand este implicata in vreun proiect. Asa se face ca acum fotografii nu o scapa din ochi nici macar pentru o clipa, iar de la a fi numita ,,un model de pe Instagram", a trecut la a fi recunoscuta de o multime de persoane.

Kara eclipseaza foarte usor orice alta prezenta feminina din jurul sau, iar asta pentru ca este inzestrata cu atuuri fizice dintre cele mai dorite de orice tanara. Inalta, cu forme bine conturate, buze pline, ochi migdalati, pometi ca ai Angelinei Jolie si zambet ca al Sofiei Vergara; le are pe toate.


Prezenta la Revolve Awards, Kara a bifat din nou o aparitie cat se poate de sexy. Rochia sa transparenta a scos in evidenta ceea ce oricum putini ar putea rata la frumoasa satena. Bustul de dimensiuni impresionante a oferit un adevarat spectacol celor prezenti la eveniment. 

 

An un-Halloween related Halloween post ???????????? what should I be for Halloween? ???? @megbatphoto

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on 

????

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on

La cei 22 de ani ai sai, Kara este considerata urmasa lui Kate Upton si a lui Charlotte McKinney. Tanara nu duce lipsa de admiratori, ea fiind contactata chiar de cei de la GQ, care si-au dorit sa o prezinte publicului masculin. Merita atentia?

 

Cheeseburgers and ringpops ????????????

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on


Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies