Kat von D, fosta amanta a sotului Sandrei Bullock, si-a gasit un nou iubit. Cum ti se pare ca arata impreuna?


A fost una dintre cele mai antipatizate femei din S.U.A. in 2010, cand s-a aflat ca ea este femeia cu care Jesse James a inselat-o pe Sandra Bullock. Cei doi s-au despartit intre timp si Kat si-a gasit un nou iubit.


Este vorba despre DJ Deadmau5, pe numele sau adevarat Joel Zimmerman, cu care starul reality show-ului L.A. Ink a iesit zilele trecute la plimbare, in West Hollywood.

Atat Kat, in varsta de 30 de ani, cat si iubitul ei, de 31 de ani, au fost greu de ratat pe strada, datorita numeroaselor tatuaje de pe brate si gat.

Imbracata intr-o rochie rosie, mulata, si incaltata cu o pereche de flip flops, Kat si-a lasat la vedere si tatuajele de pe picioare.

Zimmerman, care este originar din Canada, si-a manifestat deja public sentimentele pentru noua sa iubita, scriind luni pe pagina lui de Twitter “Da, sunt indragostit…ma doare undeva daca Internetul explodeaza dn cauza asta ;) cel putin eu sunt fericit! Lol”.

DJ-ul a si  postat, de altfel, 43 de imagini cu iubita lui pe pagina sa de Facebook.

Sa speram ca Kat va avea parte de mai multa fericire alaturi de el decat alaturi de Jesse James, care, dupa spusele ei, a inselat-o cu nu mai putin de 19 femei in timpul relatiei lor.

Stiti cum se spune despre roata aia care se invarte…

FULLSCREEN
Kat von D, fosta amanta a sotului Sandrei Bullock, si-a gasit un nou iubit. Cum ti se pare ca arata impreuna?
  • /

related posts