Kate incepe sa se transforme in mama ei, Carole. Care sunt motivele pentru care Ducesa si orice femeie peste 30 de ani seamna tot mai mult cu figura materna


Potrivit unui sondaj de opinie realizat in Marea Britanie, se pare ca femeile incep sa adopte aceleasi atitudini si gusturi ca mamele lor in jurul varstei de 31 de ani - aceeasi varsta pe care o are Kate acum.


Se pare ca punctul de cotitura la care fiicele incep sa semene tot mai bine cu mamele lor este nasterea primului copil.

Se pare ca inceputul anilor 30 sunt perioada tipica in care o femeie se casatoreste si isi intemeiaza o familie in prezent.

Mai bine de jumatate dintre cele 1.000 de femei intervievate in cadrul sondajului de opinie au spus ca dupa ce au implinit 30 de ani au incetat sa se revolte impotriva mamelor lor si au inceput sa le imite, in loc.

Doar 5% dintre femei au spus ca au inceput sa semene cu mamele lor cand au implinit 20 de ani. Cea mai populara varsta pentru aceasta transformare a fost declarata varsta de 31 de ani.

Rezultatele sondajului de opinie se potrivesc cu statisticile oficiale din Marea Britanie. Potrivit acestora din urma, varsta medie la care britanicele au primul copil este de 29,7 ani, iar varsta tipica la care se casatoresc este de 30 de ani.

51% dintre femeile intervievate au spus ca mamele lor sunt cele mai inspirationale femei din viata lor, iar mai bine de o treime au spus ca momentul in care au nascut a fost cel in care au inceput sa vada tot mai multe asemanari intre ele si mamele lor.

Printre semnele care indica transformarea in mamele lor, femeile chestionate au enumerat faptul ca au inceput sa savureze aceleasi seriale TV, sa aiba aceasi hobby-uri si chiar sa fie atrase de acelasi tip de barbati.

related posts