Kate Middleton, aparitie impecabila in culoarea anului 2016. Cum a impresionat la cea mai recenta aparitie publica


Kate Middleton apare pe coperta celui mai nou numar Vogue. Fotografiile ei fac senzatie pe internet si, pentru ca sunt atat de speciale, au fost incluse intr-o galerie la debutul caruia Ducesa a venit imbracata ca o zana.


Sotia Printului William a fost fotografiata din toate unghiurile cand a aparut intr-un deux-piece cu fusta peplum in culoarea-vedeta a anului 2016.

Kate si-a completat look-ul elegant cu o pereche de pantofi nude cu toc subtire si un colier-mozaic, reusind inca o data sa demonstreze ca stie sa se imbrace cu bunul gust de care trebuie sa dea dovada orice reprezentanta Casei Regale.

Potrivit corespondentului regal, desi la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Kate poate parea una simpla, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale.

Pentru a se asigura ca Ducesa etaleaza aerul regal al Dianei, Regina i-a imprumutat-o chiar pe stilista ei personala, iar Kate isi contacteaza designerii preferati (Alexander McQueen, Alice Temperely si Angela Kelly) pentru a-i face tinute pe comanda.

related posts

Modifică setările cookies