Kate Middleton, aparitie seducatoare. Cat de frumoasa este intr-o little black dress, accesorizata perfect


Ducesa de Cambridge si-a luat in serios indatoririle de reprezentanta a Casei Regale Britanice si a participat la doua evenimente oficiale, de data aceasta neinsotita de Printul William.   


Kate Middleton a fost fermecatoare intr-o rochie neagra, lunga pana deasupra gleznei, Preen by Thornton Bregazzi, in valoare de 1000 de euro. Ducesa si-a pus talia supla in valoare, cu o curea cu o catarama eleganta si si-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu decupaje.

Kate a purtat aceeasi tinuta, dar pe varianta rosie, in turneul de anul acesta din Canada.

Ducesa de Cambridge a mai defilat intr-o alta tinuta eleganta, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Muzeul National de Istorie. De data aceasta, Kate a ales o rochie neagra cu imprimeu floral albastru, combinata cu o pereche de pantofi gri.

Kate Middleton nu este genul de persoana care sa isi asume riscuri din punct de vedere vestimentar. Nici nu este intr-o pozitie care sa ii permita acest lucru. Sub atenta supraveghere a Reginei, Ducesa de Cambridge are un stil conservator si foarte cuminte. Multi spun chiar "batranicios"Din cand in cand insa, Ducesa ne mai surprinde cu alegerile sale vestimentare.
FULLSCREEN
Kate Middleton, aparitie seducatoare. Cat de frumoasa este intr-o little black dress, accesorizata perfect
  • /

related posts