Kate Middleton, aparitie seducatoare. Cum arata intr-o rochie rosie de gala, acceorizata perfect


Kate Middleton continua parada rochiilor stylish in turneul pe care Familia Regala in sustine in Canada. La cea mai recenta aparitie publica Ducesa de Cambridge a jucat rolul "Lady in Red", intr-o tinuta seducatoare.


Kate Middleton i-a impresionat pe criticii de moda cu tinuta pe care a ales-o pentru un eveniment oficial in Canada. Ducesa a purtat o rochie rosie creata de Thornton Bregazzi, in valoare de 1150 de euro, pe care a combinat-o cu un clutch si pantofi in aceeasi nuanta.

Insa cel mai de efect acceosriu a fost "brosa regala" in forma de frunza de artar, care a apartinut Reginei Mama, fiind primita cadou de la sotul ei, Regele George VI.

Cu o zi inainte, Kate a purtat aceiasi pantofi la o rochie alba cu broderii rosii, Alexander McQueen, in valoare de peste 4000 de euro.

Ducesa si-a aratat si latura casual, cu ocazia unui alt eveniment oficial. Alaturi de Printul William, Kate a vizitat frumusetile naturii din Canada, mai precis Great Bear Rainforest. De data aceasta a purtat o pereche de blugi Zara, o jacheta safari Holland & Holland  si cizme Penelope Chilvers.


FULLSCREEN
Kate Middleton, aparitie seducatoare. Cum arata intr-o rochie rosie de gala, acceorizata perfect
  • /

related posts