Kate Middleton așteaptă al patrulea copil?


Zvonurile despre o a patra sarcină a lui Kate Middleton s-au înmulțit în ultiam perioadă, iar cea mai recentă apariție a Ducesei a alimentat supozițiile admiratorilor Familiei Regale. 


Zvonurile despre o nouă sarcină de către Kate Middleton au început să  prindă contur iar acum se crede că acestea sunt mai mult decât bârfe și că soția Prințului William așteaptă al patrulea copil.

 

Potrivit presei internaționale, suspiciunile au început să apară odată cu faptul că Ducesa de Cambridge a adunat numeroase absențe de la ultimele evenimente ale familiei regale,, inclusiv cele la care participă egina. De două lun mai exact, Kate mIddleton este de negăsit.
 

În absența lui Kate, Meghan Markle și Prințul Harry  țin primele pagini ale publicațiilor mondiale, fiind practic nelipsiți de la evenimentele importante. Oamenii cred că astfel  se înceracă o diversiune, iar publicul să nu observe lipsa Ducesei.


 

În  plus, soția prințului William a mărturisit că a avut mai multe pofte în ultimele luni, în special curry și  prăjiturelele pe care le-a savurat și în timp ce era însărcinată cu Prince George. În plus, unii martori spun că au văzut-o pe Kate purtând haine foarte vagi.

 

 "Întotdeauna a spus că dorește patru copii și acum ea pare să-și îndeplinească dorința. William și Kate sunt foarte surprinși. Amândoi simt că familia lor este acum completă, deși Kate nu intenționa  să rămână gravidă atât de repede ", a spus o sursă apropiată familiei, citată de TVyNovelas.


 

Cu toate acestea, știrea nu a fost confirmată și nici nu a fost respinsă de Casa Regală, astfel încât până acum informațiile au fost sunt considerate simple speculații. Dacă este adevărat, noul copil va fi un an mai mic decât prințul Luis.  Ceilalți copii ai cuplului sunt George, cel mai mare, în vârstă de 5 ani  și Charlotte , care are deja trei ani. 

FULLSCREEN
Kate Middleton așteaptă al patrulea copil?
  • /


related posts