Kate Middleton, eclipsata de jucatoarele canadiene de volei :) Cum s-a prezentat Ducesa la intalnirea cu sportivele


Kate Middleton a avut "concurenta" la unul dintre evenimentele oficiale la care a participat in turneul din Canada :) Cuplul regal a asistat la un meci de volei, iar Printul William nu a putut ignora frumusetea tinetelor sportive.


Ca de obicei, Kate Middleton a fost imaginea stilului si a elegantei. Ducesa de Cambridge a aratat impecabil intr-o rochie verde Dolce & Gabbana, in valoare de 2500 de euro. In programul lor incarcat din turneul canadian, Kate si William au avut inclus si un meci de volei. Printul William le-a fermecat pe tinerele sportive, care au fost surprinse chicotind.

Kate Middleton nu este genul de persoana care sa isi asume riscuri din punct de vedere vestimentar. Nici nu este intr-o pozitie care sa ii permita acest lucru. Sub atenta supraveghere a Reginei, Ducesa de Cambridge are un stil conservator si foarte cuminte. Multi spun chiar "batranicios". Din cand in cand insa, Ducesa ne mai surprinde cu alegerile sale vestimentare. Deocamdata, in turneul din Canada criticii de moda au avut numai cuvinte de lauda la adresa tinutelor ei.

Unul dintre cele mai savuroase momente ale zilei a fost cel in care Kate Middleton a degustat niste delicatese locale, si anume niste scoici uriase si extrem de delicioase care poarta denumirea "geoduck".

Fotografii au reusit sa o surprinda pe Ducesa strambandu-se in momentul in care gusta specialitatea :)
 

 

@charlesmartucci tried these bad boys for the first time ???????????? #geoduck #tenderandjuicy

O fotografie postată de @anishajagtap pe


Foto: geoduck

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

FULLSCREEN
Kate Middleton, eclipsata de jucatoarele canadiene de volei :) Cum s-a prezentat Ducesa la intalnirea cu sportivele
  • /

related posts