Veste soc: "Kate va naste in acest weekend o fetita!" Ce membru al familiei afirma ca mostenitoarea tronului Marii Britanii poate veni pe lume in orice clipa


Desi data oficiala la care se presupune ca va deveni mamica Ducesa de Cambridge este 13 iulie, un membru al familiei vine cu vestea soc potrivit careia Kate ar putea naste in acest weekend.


Potrivit CDL, verisoara secundara al lui Kate Middleton, Lillian Lowers, ii informeaza pe toti ceilalti membrii ai familiei ca Ducesa va deveni mamica zilele acestea si este extrem de incantata de veste.

In varsta de 72 de ani, femeia care locuieste in Australia si care isi castiga traiul din meseria de clarvazatoare incearca sa mediatizeze vestea potrivit careia verisoara ei, sotia Printului William, va aduce pe lume o fetita care va cantari aproximativ 2 kilograme si 200 de grame.

Mai mult decat atat, ea spune ca micuta se va naste intre orele 14.00 si 24.00 si va fi perfect sanatoasa, ceea ce naste o multime de controverse in randul admiratorilor Casei Regale, care o considera usor tacanita.

Ei spun ca nu e nevoie sa fii clarvazator ca sa iti dai seama ca Ducesa nu poarta in pantece un bebelus de 5 kilograme, mai ales avand in vedere silueta supla pe care a etalat-o de-a lungul celor 8 luni. In plus, intervalul 14.00-24.00 este unul generos si general: pana la urma, de ce nu ar fi 06.00 si 24.00?

Lipsa de exactitate a informatiilor o transforma intr-un adevarat personaj comic pe Lillian, care ramane insa ferma pe pozitii si asteapta sa le demonstreze tuturor ca previziunea ei a fost adevarata.

Tu ce crezi? Chiar sunt sanse ca Ducesa sa nasca o fetita weekend-ul acesta? Are dreptate verisoara ei din Australia?

related posts

Modifică setările cookies