Kate Middleton nu va organiza o petrecere pentru bebelus. Ce explicatii au expertii regali


In pofida zvonurilor vehiculate in ultima vreme, cum ca va exista un baby shower pentru primul copilas al cuplului regal, expertii spun ca un astfel de eveniment este foarte putin probabil.


Potrivit Victoriei Arbiter, expert regal ABC news, Ducesa de Cambridge va evita sa organizeze o petrecere pentru beblusul ei din cauza "presiunii ca ea si Printul William sunt evident foarte bogati si, astfel, un baby shower somptuos ar fi vazut ca total nepotrivit. La astfel de evenimente, oaspetii vin cu daruri, dar nu exista nimic ce ei nu-si pot cumpara singuri."

Pana acum s-a zvonit ca Pippa Middleton planuieste o petrecere simpla pentru Ducesa, la care se va servi vin, bere si la care ar fi posibil sa apara chiar Regina Elisabeta a II-a. Expertul regal a explicat ca, desi e posibil intr-adevar ca Pippa sa se fi gandit la o asemenea petrecere, nu exista nicio sansa ca regina sa-si faca aparitia.

Petrecerile de tip baby showe, organizate in Statele Unite inainte de nasterea unui copil nu sunt, oricum, obisnuite in Marea Britanie, asa ca daca Ducesa nu ar organiza una nimeni nu ar fi surprins.

Spune si tu: crezi ca Kate sau Pippa vor organiza un baby shower sau nu? Daca da, crezi, intr-adevar, ca un astfel de eveniment este nepotrivit?related posts