Kate Upton, considerata noua Marylin Monroe, pentru a treia oara pe coperta Sports Illustrated. Cat de sexy a pozat


Kate Upton a cucerit revistele de barbati! Toti domnii vor sa o vada goala, asa ca Sports Illustrated a pus-o pe coperta editiei Swimsuit... pentru a treia oara!


Este voluptoasa si nu intra deloc in categoria modelelor cu forme perfecte 90-60-90. Cu toate acestea, este pentru a treia oara pe coperta editiei Sport Illustrated Swimsuit! In plus, barbatii o considera extrem de sexy, iar femeile o compara cu Marilyn Monroe.

Kate Upton a realizat un pictorial de-a dreptul incendiar, iar alaturi de nume importante precum Hannah Jetter, Chrissy Teigen, Christie Brinkley si Ashley Graham a reusit sa faca un numar de vis pentru barbatii care sunt abonati la revista Sports Illustrated.

La 24 de ani, vedeta editiei Swimsuit a ramas insa Kate, care a fost insa respinsa de Victoria's Secret cand a aplicat pentru un job la ei. Desi este considerata de multi femeia perfecta, celebrul brand de lenjerie intima a considerat-o "prea grasa" si a caracterizat-o drept "o fata de la pagina 5".

"Domnisoara Upton nu va prezenta niciodata pe podiumul Victoria's Secret. Arata ca una dintre fetele de la pagina 5: e prea blonda si prea grasa, iar fata ei arata ca a unei sotii de fotbalist pe care oricine poate sa o cumpere pentru o noapte", a spus directoarea de casting de la brand-ul de lenjerie intima. 

 

Happy Birthday @kateupton ❤️ #siswim (???? by @jamesmacari)

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on


Aceste comentarii dure nu i-au impiedicat insa pe cei de la VS sa apeleze la serviciile de model ale lui Kate pentru catalogul lor de lenjerie. Cu alte cuvinte, cu toate ca o resping pentru podium si sustin ca nu detine corpul perfect pentru o prezentare, o platesc totusi pentru a le promova produsele in cataloagele care ajung in casele a milioane de americance.

related posts

Modifică setările cookies