Katherine Schwarzenegger, superba in rochie de mireasa. Cum s-a lasat pozata fiica lui Arnold la 26 de ani


Fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger si a jurnalistei Maria Shiver este la fel de populara ca parintii ei. Blogger si autoare a doua carti, la doar 26 de ani Katherine a decis sa intre si in lumea modei.


De curand, Katherine a realizat prima data o sedinta foto pentru Atelier Pronovias, un brand international de rochii de mireasa, aratand absolut superb. Pentru acesta pictorial, modelul a imbracat pentru prima data o rochie de mireasa.

Desi a fost primul proiect de acest tip, Katherine s-a descurcat foarte bine in fata camerei, pozand ca o adevarata profesionista, in sapte rochii care i-au pus in evidenta formele. Mai mult decat atat, Katherine a vorbit pentru revista "Hello" depre aceasta sedinta, punand accent pe importanta corpului in lumea modei: "Cel mai important lucru pe care l-am invatat este faptul ca nu exista corpul perfect. Femeile sunt supuse unei multor presiuni pentru a arata intr-un anumit fel. Scopul acestei sedinte a fost sa dam tinerei generatii incredere pentru a se simti mai confortabil in propriul corp."

Dupa parerea ei, acest brand reprezinta diversitate in ceea ce priveste frumusetea, tocmai de aceea a fost incantata sa devina imaginea firmei.

FULLSCREEN
Katherine Schwarzenegger, superba in rochie de mireasa. Cum s-a lasat pozata fiica lui Arnold la 26 de ani
  • /

related posts