Katie Holmes, aparitie socanta: a ajuns piele si os dupa divortul de Tom Cruise. Iata imaginile care i-au ingrijorat pe fani


Katie Holmes a vrut sa fie o prezenta gratioasa la Met Gala, editia 2013, si nu a respectat dress code-ul impus de organizatori - vestimentatia de inspiratie punk.


Din pacate, toate privirile s-au concentrat asupra aspectului sau fragil. Actrita a imbracat o rochie alba Calvin Klein, cu spatele gol, lucru care s-a dovedit pana la urma un mare dezavantaj. Paparazzii i-au surprins spatele scheletic pe covorul rosu.

Foto: SPLASH

Criticii de moda nu au apreciat prea tare vestimentatia lui Katie, comparand franjurii rochiei sale albe cu hartia igienica.

Foto: REX

Dupa divortul de Tom Cruise, Katie Holmes vrea sa redevina o femeie independenta si sa se faca din nou respectata, ca actrita, la Hollywood. Daca in timpul casatoriei era foarte selectiva in ceea ce priveste rolurile pe care le accepta, acum actrita este dispusa sa faca si compromisuri.

"Sunt pregatita sa accept si roluri mult mai provocatoare. Am muncit atat de mult de la o varsta frageda pentru cariera mea, incat pe urma am simtit ca trebuie sa ma concentrez mai mult pe familie. Acum ma simt mult mai echilibrata si mai am multe de aratat. Intotdeauna am avut senzatia ca pus cariera pe primul loc si viata personala pe al doilea", a spus Katie Holmes pentru C Magazine.

FULLSCREEN
Katie Holmes, aparitie socanta: a ajuns piele si os dupa divortul de Tom Cruise. Iata imaginile care i-au ingrijorat pe fani
  • /

related posts