Katie Holmes nu joaca rolul mamicii obosite! Este!


Cu siguranta nu-i usor sa fii mamica lui Suri sau sotia lui Tom Cruise! Iar problemele de acasa si oboseala nu pot fi ascunse la nesfarsit sub straturi de fond de ten sau zambete fortate! La fel de sigur e si faptul ca Katie nu mai rezista mult in ritmul in care viata pare sa i-o fi luat-o inainte!

 


La cei 31 de ani ai ei, Katie Holmes a renuntat la cariera ei ca actrita, a devenit sotia lui Tom si este oficial mamica celei mai fitoase pustoaice de pe planeta! Desi a pozat mereu in femeia fericita si implinita, ce are acasa familia perfecta si tot ce si-ar fi dorit vreodata, pe Katie a incetat sa o mai ajute mimica in sustinerea acestor afirmatii!

Foarte trista, neglijenta si deloc stralucitoare ca look, Holmes pare sa treaca prin cea mai napraznica depresie! Nici faptul ca merge la sala in Beverly Hills(acolo unde a fost facuta fotografia) nu o ajuta prea tare pe cea care a obosit in rolul de mama si sotie fericita! Poate ca mai putina atentie indreptata spre Suri si Tom ar face-o pe tanara actrita sa se intoarca in lumina reflectoarelor si sa mai faca ceva si pentru ea...Perfectelor, stiti cum e - e important sa dai in masura in care si primesti. Or daca cei din jur te storc de energie si cer incontinuu, de-aici pana la depresie nu e decat un pas!

Katie, capul sus! Va iesi soarele din nou si pe strada ta...Important este sa si vrei asta!

 

related posts

Modifică setările cookies