Katie Price nu a iertat-o pe prietena care a inselat-o cu sotul ei. Ce mesaj i-a transmis


In luna mai, Katie Price a facut publica pe Twitter aventura pe care sotul ei o avea cu cea mai buna prietena, chiar inainte cu cateva saptamani inainte de a aduce pe lume cel de-al cincilea copil.

Tag-uri: #Katie Price

Daca in prima instanta, vedeta a divortat de Kieran Hayler, iar in urma cu trei saptamani a nascut si cel de-al doilea copil al cuplului, intre timp Katie Price s-a razgandit si l-a iertat pe Kieran, insa nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Jane Pountney, cea care i-a fost domnisoara de onoare la ultimele doua nunti.

"Jane Poutney este o distrugatoare de familii, o prietena neloiala, are doua fete", a fost unul dintre mesajele postate de Katie Price pe Twitter. 

Vedeta de 36 de ani a continuat cu atacurile la adresa lui Jane, publicand si cateva imagini, una dintre ele fiind o felicitare pe care fosta prietena i-a trimis-o la un an dupa casatoria celor doi. "Jane Poutney mi-a dat asta la un an dupa nunta, stiind ca ea ma insela cu el", a comentat Katie. 

Starleta mai are patru copii. Cel mare, pe care il are din prima casnicie, s-a nascut cu probleme de vedere si, pe masura ce a crescut, medicii au descoperit ca sufera de autism, ia in greutate foarte rapid si ii este greu sa mearga.  Cel de-al doilea baietel este din casnicia cu solistul Peter Andre, caruia i-a mai daruit si o fetita. Cu cel de-al treilea sot are doi copii, adica pe Jett Riviera si, acum, pe micuta care a venit pe lume mai repede decat era planificat.  

FULLSCREEN
Katie Price nu a iertat-o pe prietena care a inselat-o cu sotul ei. Ce mesaj i-a transmis
  • /

related posts