Katie Price, pe covorul rosu dupa 7 interventii estetice la nivelul bustului. Cum arata vedeta acum


La 16 ani de la prima interventie chirurgicala, Katie Price a spus ca nu ii mai plac sanii mari si ca vrea sa renunte la implanturile uriase. Astfel, a urcat pe masa esteticianului, de data aceasta cerandu-i sa-i ofere un bust mai mic si mai elegant. 


Cu sani 32C, mai mici cu cinci numere decat inainte, Katie Price a marcat o aparitie eleganta pe covorul rosu de la TV Choice Awards. Imbracata intr-o rochie alba, ea a decis sa indrepte atentia fotografilor si catre alte parti ale corpului, pozand mult cu spatele catre angajatii publicatiilor mondene.

Cu parul blond coafat atent si un machiaj puternic de seara, fosta sotie a lui Peter Andre a demonstrat ca poate fi si eleganta atunci cand isi doreste si cand isi lasa acasa costumele de scena extravagante.

Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp presei britanice, Katie Price, una din cele mai cunoscute britanice, spunea ca isi dorea un decolteu impresionant inca din copilarie. Astfel, cand s-a ivit ocazia, a inceput sa-si mareasca bustul, ajungand chiar si la marimea 32G: "Pentru mine, un corp fara sani nu era deloc atragator. Toti mi-au zis sa ma potolesc, dar nu mi-a pasat de parerea lor".

In cele din urma, la 38 de ani, Katie a inteles ca a exagerat si a cerut ajutorul celor mai priceputi medici din domeniu pentru a oferi sanilor ei un aspect normal. Desi inca mai are cicatrici dupa interventii, acum marimea bustului sau este obisnuita, iar vedeta incearca sa se faca remarcata prin alte metode.


FULLSCREEN
Katie Price, pe covorul rosu dupa 7 interventii estetice la nivelul bustului. Cum arata vedeta acum
  • /

related posts