Katy Perry a plătit 50.000 de dolari la o licitație ca să poată lua masa cu iubitul ei, Orlando Bloom


Atât de scump la vedere a devenit Orlando Bloom, încât iubita lui trebuie să liciteze o avere pentru a-l avea la masă? Katy Perry tocmai a plătit 50.000 de dolari pentru un prânz cu actorul.


Cât de mult trebuie să-l iubești pe Orlando Bloom ca să plătești o sumă astronomică pentru a-l avea partener de prânz? O femeie din SUA pe nume Laura era pe punctul să facă investiția vieții ei, la o licitație care a avut loc în Malibu zilele trecute, dacă nu intervenea destinul. Mai precis Katy Perry, iubita lui Bloom, care a licitat 50.000 de dolari pentru a-l avea doar pentru ea pe renumitul actor.

Cântăreața americană a reacționat când suma licitată ajunsese la 20.000 de dolari, declarând că nu și-l poate imagina pe Orlando în compania altei femei. 

„Ai putea merge cu motocicleta cu el ca să iei masa de prânz cu Orlando Bloom. Asta înseamnă că atunci când ești pe motocicletă cu el l-ai putea strânge în brațe într-un mod în care eu nu l-aș agrea”, a mărturisit Katy Perry pe scenă, și totul a fost filmat.

Fiindcă nimeni nu licita peste cei 20.000 de dolari, Katy Perry a decis să ridice ștacheta și să pluseze: „Îmi pare rău, Laura, îl cumpăr eu pentru 50.000 de dolari”, a spus cântăreața, conform People.

Evenimentul la care timpul liber al lui Orlando Bloom a fost scos la licitație a fost organizat în scop caritabil. În cadrul concertului One Love Malibu Festival, care a avut loc duminică, 2 decembrie, s-au strâns bani pentru familiile care au rămas fără case din cauza incendiilor de pădure din California. 

Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din 2016 și au avut până acum o ceartă care s-a soldat cu o despărțire, în februarie 2017. S-au împăcat în aprilie același an, după o vacanță în Maldive și o vizită la Vatican, unde l-au întâlnit pe Papa Francisc.

related posts

Modifică setările cookies