Katy Perry e insarcinata cu copilul lui Robert Pattinson? Ce dovezi aduce o publicatie pentru a-si sustine teoria socanta


Faptul ca Katy Perry este insarcinata nu face decat sa ne bucure, dar intrebarea care urmeaza este: cine este tatal bebelusului?


Pe cea mai recenta coperta a publicatiei "OK! Magazine" apare scris cu litere mari faptul ca indragita Katy Perry asteapta un copil. Ziaristii publicatiei sustin ca tatal bebelusului nu ar putea fi decat Robert Pattinson, ultimul barbat cu care artista a avut o relatie inainte de impacarea cu John Mayer.

Dupa despartirea de Kristen Stewart, in presa au fost foarte multe articole care sustineau ca Robert si Katy formeaza un cuplu, iar cei de la "OK! Magazine" sustin ca acum apar si roadele sentimentelor care i-au adus impreuna.

Chiar daca la inceputul lunii august Katty Perry a declarat pentru revista "Elle" din Marea Britanie ca relatia dintre ea si Robert este mult mai aproape de cea dintre un frate si o sora, se pare ca cei de la "OK!" afirma ca o sa devina in curand parinti. 

Care credeti ca este adevarul? Este Katy Perry insarcinata cu Robert Pattinson?

FULLSCREEN
Katy Perry e insarcinata cu copilul lui Robert Pattinson? Ce dovezi aduce o publicatie pentru a-si sustine teoria socanta
  • /

related posts