Katy Perry – fata de la tara la MTV Video Music Awards 2012


Daca ar fi mers la o nunta la tara si nu la premiile MTV, outfit-ul lui Katty Perry ar fi fost cu siguranta apreciat la justa lui valoare. Asa, cantareata n-a reusit decat sa intre in topul celor mai prost imbracate vedete.


Vestea buna este ca vedeta a renuntat la costumele ei de culoarea acadelelor pentru un look mai elegant.

Vestea proasta este ca schimbarea de look nu i-a prea iesit si n-a reusit decat sa arate vulgar in rochia neagra cu imprimeu floral. Sa fi fost de vina impletitura de piele din zona decolteului, partea transparenta de jos sau imprimeul propriu-zis? Probabil combinatia tuturor acestor elemente.

Nici macar faptul ca si-a asortat la rochie o pereche de pantofi Jimmy Choo n-a reusit sa-i salveze look-ul.

Si mai dezamagitoare decat aparitia lui Katy este vestea ca rochia poarta semnatura maestrului Elie Saab. Ce s-a intamplat cu rochiile diafane care iti taiau respiratia realizate de celebrul designer libanez?

In pofida aparitiei dezamagitoare, insa, Katy Perry a castigat un premiu pentru cea mai buna imagine pentru videoclipul piersei ei “Wide Awake”, desi a fost nominalizata la 4 premii aseara (videoclipul anului, efecte vizuale, imagine si cel mai bun videoclip al unei cantarete).

Spune si tu: ce parere ai despre look-ul cantaretei?

  • Katy Perry – fata de la tara la MTV Video Music Awards 2012

related posts

Modifică setările cookies