Katy Perry, umilita de fostul sot. Ce dezvaluiri a facut din viata lor intima


Katy Perry a devenit de curand subiect in show-urile de stand-up comedy ale fostului sau sot, Russel Brand. Viata lor intima si nemultumirile pe care acesta le avea legate de relatia lor sexuala se regasesc acum in spectacolele sale, spre deliciul participantilor.


Totul a pornit de cand comediantul a inceput sa vorbeasca despre faptul ca in timpul partidelor de amor el trebuia sa se gandeasca la femei pentru a ajunge pe culmile placerii.  

Asemanarea este izbitoare! Cum arata sosia lui Jennifer Lopez, un model Playboy cu 13 ani mai tanar - FOTO

Russel si Katy s-au despartit la numai  un an de la casatorie, imediat dupa ruptura Russel se declara liber si fericit.

Se pare ca Perry nu era tocmai pe placul lui Russel in materie de viata sexuala. Cei doi nu se intelegeau deloc bine in pat, iar daca ar fi sa ne luam chiar dupa spusele comediantului, cantareata nu prea stia cum sa dea frau liber imaginatiei si sa-l faca sa se bucure de placere.

Imediat dupa ce casatoria lor a luat sfarsit, Russel a afirmat ca se simtea ca un calugar. Nu mai era nevoit sa apeleze la imaginatie ca sa se simta satisfacut, iar  acum poate profita de libertate cand vine vorba de femei.

Britney Spears, intr-o tinuta exagerat de mulata, la biserica. Cum s-a dus sa se roage cantareata - FOTO

Voi ce credeti? Este doar o gluma folosita in spectacole sau este adevarul? Oare Katy Perry a aflat despre aceste glumite?

FULLSCREEN
Katy Perry, umilita de fostul sot. Ce dezvaluiri a facut din viata lor intima
  • /

related posts