Kelly din Beverly Hills s-a dezbracat de inhibitii si a renuntat la Photoshop. Uite ce ascundea actrita de 40 ani sub haine


Recent a pus capat unei casnicii de 11 ani cu la fel de celebrul ei sot, Peter Facinelli. Jennie Garth nu se lasa invinsa de durere insa si participa la tot felul de evenimente mondene.


De la despartire si pana in prezent, Jennie a dat jos cateva kilograme din cauza suferintei si si-a etalat noua silueta la piscina din Palazzo Resort, Las Vegas.

Imbracata intr-un costum de baie in doua piese, de culoare galbena, Jennie a dat semne ca se poate distra chiar daca viata ei sentimentala nu este tocmai roz.

La 40 de ani, Jennie are un corp suplu si atletic, pe care il umbreste insa abdomenul vizibil lasat. Ce-i drept, dupa trei sarcini excesul de piele si aspectul incretit sunt de inteles. Daca ii comparam insa silueta cu a lui J.Lo, care are 43 de ani si a nascut gemeni, dar care arata fabulos, atunci Jennie castiga o bila neagra.

Chiar si asa, putem spune ca vedeta arata bine si ca increderea pe care o emana iese mai bine in evidenta decat oricare alt defect.

Se spune chiar ca actrita incepe incetul cu incetul sa isi reia viata personala, ea fiind surprinsa de paparazzi in preajma fostului ei coleg din Beverly Hills, Luke Perry. Viitorul pare deci sa ii rezerve lucruri bune actritei.

Iti place corpul ei? Te-ai fi expus in public daca ai fi aratat ca ea?

related posts

Modifică setările cookies