Kesha, moment jenant pe scena din cauza kilogramelor in plus. Cum a aparut in fata publicului


Kesha face parte din categoria vedetelor care se straduiesc din rasputeri sa isi tina greutatea sub control. Cantareata, care a suferit in ultimii ani de probleme emotionale si de tulburari de alimentatie, a pus din nou cateva kilograme in plus, iar costumele de scena nu o mai incap.


La cel mai recent concert sustinut de artista in West Hollywood, fanii au putut constata ca outfiturile de scena ale Keshei au devenit neincapatoare. Cantareata, care slabise spectaculos in urma cu un an, nu a reusit sa isi mentina greutatea, iar acum se lupta din nou cu kilogramele in plus.

Imbracata intr-un body cu paiete si diverse aplicatii metalice, Kesha nu si-a putut masca celulita nici cu ajutorul ciorapilor-plasa, care le ajuta pe vedete sa isi mascheze imperfectiunile.

Probabil ca fluctuatiile de greutate sunt cauzate si de problemele cu care s-a confruntat artista in ultimul timp. Kesha si-a dat in judecata producatorul muzical pe motiv ca acesta ar fi abuzat-o fizic, sexual, verbal si emotional timp de 10 ani. In 2014, cantareata a declarat ca, inca de la 18 ani, Lukasz Sebastian Gottwald a inceput sa-i distruga increderea in sine.

Solista piesei "Tik Tok" a scris in actele inaintate autoritatilor ca barbatul a inceput sa ii faca avansuri sexuale la scurt timp dupa ce a semanat contractul cu casa lui de productie. Ea a adaugat ca Lukasz a constrans-o sa ia droguri si sa consume alcool, ea trezindu-se chiar la un moment dat in patul barbatului, ametita si fara niciun fel de amintire legata de cum a ajuns acolo.

Foto: Kesha, in urma cu un an

Kesha, impreuna cu mama ei, Pebe Sebert, sustin ca abuzul constant al producatorului au dus la tulburarile de alimentatie pentru care s-a internat artista la un centru special in luna ianuarie a acestui an. 

Se pare ca producatorul i-ar fi spus de-a lungul anilor, printre altele, ca nu e suficient de buna sau frumoasa pentru industrie: "Nu esti nici frumoasa, nici talentata si ai foarte mare noroc ca ma ai pe mine", i-ar fi spus barbatul, care ar fi jignit-o si comparat-o cu un frigider.

Potrivit TMZ, mama Keshei a adaugat ca: "Luke a fost mereu nerespectuos cu ea, mai ales cand venea vorba de felul in care arata si de greutatea ei. O intreba de ce nu alearga, de ce nu slabeste mai repede si de aceea a devenit ea bulimica".

related posts

Modifică setările cookies