Kesha o copiaza cu nerusinare pe Miley Cyrus. Cum a socat la un festival celebru din Las Vegas


Vedetele uita cu desavarsire varsta pe care o au si incurca adesea prestatiile muzicale cu show-urile erotice. Dupa Miley Cyrus si aparitiile ei vulgare, Kesha scandalizeaza cu un spectacol demn de filmele pentru adulti.


Dupa ce Miley Cyrus a fost puternic mediatizata si criticata pentru aparitia erotica de la festivalul de decernare a premiilor MTV, vedetele care au fost puse intr-un con de umbra in ultima perioada ies din intuneric si socheaza prin aparitii mai mult decat indraznete.

Kesha este exemplul cel mai bun pentru o astfel de abordare nonconformista, avand in vedere prestatia ei de sambata seara din Las Vegas.

Artista a onorat invitatia de a canta pe scena festivalului iHeart radio Music Festival si a incercat pe cat posibil sa intreaca show-ul erotic sustinut de colega ei de breasla, Miley Cyrus, in urma cu cateva zile.

Astfel, cantareata a urcat pe scena in lejerie intima din piele si cizme negre lucioase, adoptand un machiaj puternic, impreuna cu dansatorii ei care erau imbracati in fustite si sutiene si incaltati cu cizme cu toc inalt. Acestora li s-au alaturat pe parcurs si doi tineri, dintre care unul era costumat in pui de gaina si celalalt in tigru.

Outfit-ul extrem de decoltat nu a fost ales doar pentru prestatia scenica, intrucat cantareata s-a prezentat si pe covorul rosu intr-un neglijeu gri, o geaca de piele si o pereche de botine negre, inalte.

Se pare ca vedeta a incercat sa imite si chiar sa intreaca show-ul lui Miley, insa la fel ca si cea din urma, nu s-a ales decat cu critici si comentarii rautacioase.

FULLSCREEN
Kesha o copiaza cu nerusinare pe Miley Cyrus. Cum a socat la un festival celebru din Las Vegas
  • /


related posts