"Khal Drogo", ca in scenele de lupta. Ce accesoriu inspaimantator a purtat Jason Momoa pe strazile din Los Angeles


In 2011 a fost numit de cei de la revista People "cel mai sexy barbat in viata", iar acum, in 2016, la varsta de 37 de ani, Jason Momoa are un fizic ce i-ar putea face gelosi pe actori ca Jason Statham, Sylvester Stallone sau Jean Claude Van-Damme.


Actorul cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din "Game of Thrones" este casatorit din 2007 cu Lisa Bonet, fosta partenera a cantaretului Lenny Kravitz si mama lui Zoe Kravitz. Cei doi  s-au cunoscut in 2005, cand au si inceput o relatie, pe care au oficializat-o in 2007, cand Bonet a nascut primul copil al cuplului, Lola Iolani Momoa. In 2008, cei doi au urat bun-venit pe lume celui de-al doilea bebelus, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.

Desi sotia este mai mare decat el cu 12 ani si cu toate ca este mereu inconjurat de femei frumoase, Jason ii este loial Lisei, care, potrivit presei insa, nu accepta cu foarte mare usurinta avansurile pe care sotul le primeste din partea altor femei.

 
Fiorosul personaj pe care il joaca isi face aparitia, se pare si in viata reala a lui Jason. Fotografiat pe strazile din Los Angeles, Jason a aparut purtand un accesoriu ceva mai...neobisnuit: Un cutit in toc de piele, agatat de curea.
 
Nu se poate spune ca accesoriul nu s-ar potrivi cu intregul look al actorului, insa unii fani s-au indoit de existenta unul cutit real sau au pus intamplarea pe seama vreunei filmari spre care se indrepta Jason.
 
Vezi imaginile pe Daily Mail.
FULLSCREEN
"Khal Drogo", ca in scenele de lupta. Ce accesoriu inspaimantator a purtat Jason Momoa pe strazile din Los Angeles
  • /

related posts