Khloe Kardashian a dezvăluit cine a ales, de fapt, numele inedit al fiicei sale


Khloe spune că nu ea a ales numele fiicei sale. 


Micuța True este primul copil al lui Khloe și al lui Tristan Thompson, jucator de baschet al echipei Cleveland Cavalier.  Apariția micuței Kardashian a venit pe fondul unor zvonuri – intens relatate de presa mondenă internațională – potrivit cărora Tristan ar fi înșelat-o pe Khloe chiar în momentele în care aceasta se pregătea să nască. 

La vremea aceea, surse apropiate starletei declarau pentru TMZ că vedeta a fost foarte supărată, dat fiind că nu suspecta nimic și a aflat din presă că tatăl copilului ei a înșelat-o în repetate rânduri.

,,Khloe e foarte furioasă și se simte umilită.”, a spus atunci presupusa ,,sursă” citată de TMZ.

Micuța celor doi, care a primit numele True, a fost și ea subiectul tabloidelor, din cauza numelui inedit. Khloe a dezvăluit, însă, că nu ea a ales numele, ci bunica sa, MJ, care, fiind exasperată că nepoata sa nu se poate decide în privința numelui, a propus să o cheme True. 

,,Să alegi un nume pentru copilul tău e foarte greu. Știam doar că voiam ca micuța mea să aibă un nume care începe cu litera T, așa că, într-o seară, bunica mea, vâzând că nu mă pot hotărî, a spus că ar trebui s-o cheme True.”, a spus Khloe. 

Numele neobișnuit are, totuși, o legătură cu famila starletei, de vreme ce stră-străbunicul ei a purtat numele True. Același nume l-a purtat și bunicul său.

Khloe a mai spus că numele propus de bunica sa ,,s-a lipit de ea” și nu a mai putut renunța la această idee, în ciuda altor variante mai trendy. 

FULLSCREEN
Khloe Kardashian a dezvăluit cine a ales, de fapt, numele inedit al fiicei sale
  • /

related posts