Khloe Kardashian - goala intr-o cada plina cu dulciuri! FOTO


Surorile Kardashian ar face orice pentru publicitate. Khloe, una dintre surorile mult mai celebrei Kim Kardashian, a avut si ea momentele ei de nebunie. Iat-o pe Khloe intr-un paradis al dulciurilor, dar si al fanteziilor: goala intr-o cada plina cu bomboane si alte bunatati!


Femeie maritata la casa ei, Khloe Kardashian a avut si ea  parte nebuniile ei. Tocmai a aparut pe internet o poza in care Khloe, goala, savura o acadea intr-o cada plina cu dulciuri.

Invitata intr-un reality show  ca sa vorbeasca despre noua carte a surorilor Kardashian - "Kardashian Konfidential", Khloe a vorbit despre un moment delicat in viata ei: pierderea virginitatii. Khloe a povestit ca a avut parte de prima noapte de dragoste la numai 14 ani, cu un baiat mai in varsta.

"Acum, cand ma uit in urma, nu mi se pare un lucru normal. Cred ca am fost cam pacalita. Ma presa foarte tare si ma gandeam ca o sa ma paraseasca daca nu o sa o facem. La doua luni dupa ce s-a intamplat, m-am simtit de-a dreptul dezgustata de mine insami. Eram mult prea tanara si total nepregatita pentru asa ceva", a marturisit Khloe.

related posts

Modifică setările cookies