Kim Kardashian are o rivală pe măsură. Cum arată Jen Selter, vedeta care postează încontinuu selfie-uri cu posteriorul


Kim Kardashian este recunoscuta pentru numerosele selfie-uri pe care le posteaza pe retelele de socializare, vedeta publicand chiar si o carte despre acest subiect. 


Chiar daca si-a facut un nume datorita acestei activitati si multi au desemnat-o drept "regina selfie-urilor", Kim Kardashian este pe cale sa piarda acest statut.

O tanara de 24 de ani din New York face senzatie pe internet cu fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare, majoritatea acestora fiind cu posteriorul sau generos si foarte bine lucrat. 

 

Sup?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Jen Selter are deja peste 12 milioane de followers pe Instagram, acolo unde publica aproape in fiecare zi cate o imagine in care apare destul de sumar imbracata, scopul principal fiind evidentiarea atuurilor fizice. 

Tanara promoveaza un stil de viata sanatos, numeroase dintre fotografii fiind realizate in sali de sport sau in timp ce facea diferite exercitii fizice. "Urmeaza sa obtin un certificat de antrenor de fitness. Imi place sa-i ajut pe oameni", a marturisit aceasta.

 

FULLSCREEN
Kim Kardashian are o rivala pe masura. Cum arata Jen Selter, vedeta care posteaza in continuu selfie-uri cu posteriorul
  • /

related posts