Kim Kardashian, de nerecunoscut atunci cand iese pe strada. Cat de mult s-a schimbat vedeta de la atacul din Paris


Atacul din Paris pare sa ii fi schimbat viata. Kim Kardashian s-a transformat dintr-o femeie-slipici intr-un dintre cele mai imbracate si ascunse vedete, in public. Fotografii au surprins-o asa cum nu a mai iesit pana acum.


Povestea spune ca Kim a fost amenintata cu arma si jefuita de doi barbati inarmati, in hotelul sau. Hotii au lasat-o fara bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari: au furat o cutie in care se regaseau obiecte prestioase in valoare de 6.7 milioane si un inel care costa 4.5. 

Chiar daca unele persoane spun ca povestea nu se leaga si ridica o multime de intrebari despre atac, se pare ca vedeta are cateva probleme care tin de aparitiile sale in public.

Kim a fost fotografiata in timp ce se indrepta spre un restaurant din L.A, insa este greu si sa ne dam seama cum de a fost recunoscuta, la cate de acoperita a iesit din casa.

Imbracata cu un hanorac negru, cu gluma pusa pe cap si incaltata cu pantofi de sport, Kim nu a mai zamit fotografilor si nici nu si-a etalat tinuta, la fel ca in trecut.


Cea de-a doua ocazie a fotografilor de a o poza pe Kim a fost in New York, nu mai tarziu de zilele trecute. Bruneta a fost vazuta in timp ce o tinea in brate pe micuta North, ambele imbracate mai mult decat discret.

"Are zero dorinte de a reveni la viata dinainte. La fiecare iesire singura are bodyguard. Inainte de jaf ii placea sa iasa singura. Asta s-a schimbat complet acum", a povestit un apropiat al vedetei pentru cei de la Daily Mail.

Vezi imaginile AICI:

related posts

Modifică setările cookies