Kim Kardashian, in vizita la salonul Anastasiei Soare. Cum i s-au schimbat sprancenele de cand i le penseaza romanca


Kim Kardashian a ramas fidela Anastasiei Soare. Romanca supranumita "Regina sprancenelor" are grija de ani buni de sprancenele vedetelor de la Hollywood, iar Kim este una dintre cele mai vechi cliente ale sale. Vedeta ii face vizite periodic.


Pensat, epilat, vopsit si modelat sparncene. De toate acestea se ocupa salonul Anastasia Beverly Hills, locul care a propulsat-o pe romanca in topul celor mai de succes femei de afaceri din Statele Unite ale Americii.

Paparazzii au surprins-o pe Kim Kardashian la una dintre vizitele sale regulate la salonul din Beverly Hills al Anastasiei Soare, frecventat de cele mai mari nume de la Hollywood. Imbracata intr-un outfit all black - pantaloni trei sferturi mulati, o camasa simpla si un pardesiu chic, Kim s-a lasat pe mainele romancei care i-a pensat sprancenele lui Jennifer Lopez pentru gala din acest an American Music Awards.

 

Cu o atitudine relaxata, Kim nu pare prea deranjata de prezenta paparazzilor.

De ani buni, Kim Kardashian si surorile sale o viziteaza pe Anastasia Soare, mai ales inaintea evenimentelor importante. Nu se limiteaza numai la a-si pensa sprancenele: acolo isi pun si gene false sau isi fac manichiura si pedichiura.

In atatia ani, forma si culoarea sprancenelor lui Kim s-a mai schimbat, in functie si de nuanta parului.

Foto: Kim Kardashian, 2009, imagine din salonul Anastasiei Soare

Foto: Kim Kardashian, 2005

Si Monica Gabor i-a vizitat salonul din Beverly Hills.

Foto: Monica Gabor si Anastasia Soare

FULLSCREEN
Kim Kardashian, in vizita la salonul Anastasia Soare din Beverly Hills. Cum s-au schimbat in timp sprancenele vedetei de cand i le penseaza romanca
  • /

related posts

Modifică setările cookies