Kim Kardashian mănâncă acadele ca să slăbească. Care este secretul siluetei ei. Fanele o judecă aspru


Kim Kardashian a reușit să stârnească o nouă revoltă în mediul online. Vedeta promovează un nou produs de slăbit, care are rolul de a tăia apetitul. Fanii au reacționat imediat și îi spun că este un exemplu negativ pentru fetele tinere.


Cea mai nouă postarea făcută de Kim Kardashian pe contul ei de Instagram a stârnit furia fanilor. Vedeta promovează niște acadele de slăbit care, după spusele ei, îi taie apetitul și o ajută să își pătreze abdomenul plat.

Postarea ei a atras peste 7000 de comentarii, fanii revoltați de faptul că promovează astfel de produse care pot avea un impact negativ asupra tinerelor care o urmăresc: “Asta înseamnă să nu mănânci ca să slăbeșți. Așa încep tulburările de alimentație. Este rău și nesănătos”, “mi se pare dezgustător  ca cineva să promoveze asemenea produse. Ai o foame atât de mare de bani încă să promovezi produse care îi încurajează pe oameni să mănânce mai puțin?”, “poate ar trebui să mănânci suficient încât să-ți hrănești creierul și să muncești mai mult ca să ai succes. Și să te joci cu copiii tăi, să te distezi cu prietenii. Să ai ceva de spus despre viața ta la final, nu doar <Am avut un stomac plat>”. 

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim Kardashian nu a ascuns faptul că postarea ei este de fapt o reclamă. În descrierea fotografiei în care stă cu acadeau în gură a inclus două hashtaguri: #ad și #suckit (reclamă și suge-o).


 

A few months ago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim promovează în mod constant produse de slăbit și este plătită pe măsură. Se zvonește că pentru o singură postare pe rețelele ei de socializare primește în jur de 500.000$. Tot ea este cea care a făcut celebre waist trainerele care îți micșorează talia. 

related posts

Modifică setările cookies