Kim Kardashian si dublura ei au dat nas in nas. Crezi ca iti dai seama care este vedeta?


Kim Kardashian este vedeta careia fanii i-au gasit, pe parcursul timpului, persoane care mai de care mai apropiate ca infatisare. Cu toate acestea, Kamilia este cea despre care se poate spune ca ii seamana cel mai mult lui Kim.


Vedeta in varsta de 35 de ani s-a intalnit cu sosia sa in timp ce se aflau la un salon de dermatologie si cosmetica, la care Kamilia a mers impreuna cu cel mai bun prieten al lui Kim, Jonathan Cheban. Cele doua par sa se fi bucurat de intalnire, iar sotia lui Kanye West a postat pe pagina sa de socializare o fotografie in care apare alaturi de Kamilia Osman.

"Uite peste cine am dat- Kamilia Osman! Am vazut ca oamenii spun ca semanam foarte bine! Este atat de dulce si a fost foarte distractiv sa ma intalnesc cu ea! Atat de amuzant!", a scris Kim in dreptul imaginii postate.

Si Kamilia a postat aceeasi imagine pe pagina ei, spunand despre Kim ca este dulce si superba. Se pare ca tanara in varsta de 20 de ani va putea fi urmarita in reality show-ul familiei Kardashian, scrie Daily Mail.


Intr-un interviu acordat in trecut celor de la Entertainment Tonight, tanara declara ca asemanarea cu Kim Kardashian ii aduce o multime de prieteni virtuali. "Cred ca este o femeie superba. Probabil una dintre cele mai frumoase femei din lume. Accept faptul ca oamenii imi spun ca semanam si apreciez asta pentru ca o consider frumoasa. Dar eu vreau sa fiu eu.", a mai spus Kamilia Osman.


 


Tu ce parere ai, seamana chiar atat de mult?

FULLSCREEN
Kim Kardashian si dublura ei au dat nas in nas. Crezi ca iti dai seama care este vedeta?
  • /

related posts