Kim Kardashian, vesti despre cel de-al treilea copil. Ce a marturisit vedeta


Este una dintre cele mai controversate vedete, face parte din cea mai discutata familie si are mereu ceva de oferit fanilor sai. De data aceasta, Kim Kardashian a vorbit despre un posibil al treilea bebelus al cuplului Kardashian-West.

 


Desi a stat partial in umbra, de la atacul din Paris care, povestea Kim, a traumatizat-o, reality show-ul despre viata ei si a familiei ei a continuat. Acolo, bruneta in varsta de 36 de ani a marturisit ca se gandeste sa aiba un al treile copil, insa cu ajutorul unei mame surogat.

"Eram setata pe cei doi copii si pe cat de fericita este viata mea asa cum este, dar Kanye a mentionat despre asta in fiecare zi, in ultimele 10 zile. Ma intreb de ce imi face una ca asta", a povestit Kim. Fiica celor doi, North, are acum 3 ani, iar micutul Saint inca nu a implinit 1 an. 

Vedeta a mai povestit ca anumite probleme medicale pe care doctorul i le-a detectat atunci cand i-a nascut pe cei mici o pot impiedica sa nasca pentru a 3-a oara, asa ca se gandeste ca o mama surogat poate fi solutia.

Chiar daca bruneta a afirmat de mai multe ori, in trecut, ca isi doreste 6 copii, se pare ca sarcinile nu ii priesc. Kim chiar a povestit intr-un show al lui Ellen Degeneres ca nu este interesata sa experimenteze aasta prea curand: "Dupa ce am avut-o pe North, as mai fi vrut inca un milion. Sarcina in sine, nu as dori-o nimanui. Nimanui".

FULLSCREEN
Kim Kardashian, vesti despre cel de-al treilea copil. Ce a marturisit vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies