Kim Kardashian vs Julianne Moore: cine are cele mai inestetice picioare? Voteaza in sondaj!


Miercuri, Julianne Moore a oripilat criticii de moda de la Cannes strangulandu-si degetele de la picioare intr-o pereche de sandale prea mici. Iar ieri a fost randul lui Kim sa ridice sprancene a dezaprobare.


Nu stim daca de vina a fost o schimbare de ultima ora sau daca Julianne nu a probat sandalele pe care urma sa le poarte pe covorul rosu de la Cannes, dar actrita a dezamagit atunci cand a aparut pe Croazeta.

Rochia starului din "The Kids are All Right" a fost una asimetrica, lasandu-i descoperite picioarele in parte din fata. Astfel s-a vazut ca Julianne s-a chinuit sa-si strecoare picioarele intr-o pereche de sandale gri neincapatoare. Bineinteles, imaginea cu picioarele inestetice ale actritei americane au aparut a doua zi in toate tabloidele.

Kim Kardashian a cazut si ea victima unui accident vestimentar similar ieri, atunci cand a purtat o pereche de sandale cu platforma si barete pe glezne.

In cazul ei, spre diferenta de Julianne, incaltamintea n-a fost prea mica, dar, din cauza sarcinii, picioarele ei sunt umflate si nu mai fac fata sandalelor stramte pe care le alege.

Spune si tu: care dintre cele doua vedete are picioare mai inestetice? Te asteptam sa ne spui parerea ta in sondajul de opinie!

related posts

Modifică setările cookies